Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Νέα

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:49:40  Hits: 9

High ατομοποίηση πίεσης

 

Η προ \\ υψηλής σκόνη \\ μέθοδοςnalloyednpressure ατομοποίησης είναι να προ-smelt διάφορα συστατικά των μετάλλων σε κράματα πριν πυροσυσσωμάτωση σύμφωνα με την σχεδιασμένη αναλογία σκελετού, και στη συνέχεια ψεκάζω και ψεκάστε τη σκόνη για να ληφθεί η σκόνη σφάγιο με το απαιτούμενο μέγεθος σωματιδίων. Η μέθοδος διάσπασης σε άτομα να υιοθετήσουν διάσπαση σε άτομα νερού ή διάσπαση σε άτομα του φυσικού αερίου. Αέρα, άζωτο ή αργόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξαέρωση αερίου. Ο ρυθμός ψύξης είναι γρήγορο, οι κρυσταλλική σκόνη κόκκοι είναι ωραία, η απόδοση σκόνης είναι υψηλή, και το κόστος είναι χαμηλό. Με τη ρύθμιση της γεωμετρίας του ακροφυσίου, ο έλεγχος του μέσου ψεκασμού και άλλων παραμέτρων της διαδικασίας, μπορεί να ληφθεί μεταλλική σκόνη ενός συγκεκριμένου μεγέθους και σχήματος (σφαιρικό ή ακανόνιστο σχήμα).--

\\ Τοn 

 

 

 

--

 

 ' Τα διάφορα μέταλλα στοιχείο στο κράμα (όπως διαλύματα κοβάλτιο, χαλκό, σίδηρο και subsalt) αναμιγνύονται στις σωστές αναλογίες σε άλατα μορφή μετάλλου, και στη συνέχεια καταβυθίστηκε και ανάγεται για να ληφθεί πολύ λεπτές σκόνες μεταλλικού κράματος. Το μέγεθος σωματιδίων είναι κάτω από 10 μm και το σχήμα είναι η σφαιρικά πορώδη συσσωμάτωμα έχει καλή ρευστότητα, συμπαγές και καλή θερμοσυσσωμάτωση επιδόσεις, χαμηλή θερμοκρασία πυροσυσσωμάτωσης, υψηλή σκληρότητα, καλή σκληρότητα, καλή δύναμη συγκράτησης για το διαμάντι, και τα έκανε περικοπές εργαλείο διαμαντιών καλά.

 

Mechanical κραματοποίησης Η μέθοδος μηχανική κραματοποίηση είναι να τοποθετήσετε δύο ή περισσότερα μεταλλικά σκόνες σε υψηλέςenergy μπάλα ελαιοτριβείο. Μέσω της μακράς

term βίαιη πρόσκρουση και σύγκρουσης μεταξύ των σωματιδίων σκόνης και των σφαιρών αλέσεως, τα σωματίδια της σκόνης είναι επανειλημμένα κρύο συγκολλημένες και έσπασε. Τα άτομα στα σωματίδια σκόνης διαχέονται για να ληφθεί κραματοποιημένη σκόνη.

 

 

-----

excellent 

-

point

 

-

 

Pre

alloyed σκόνη επειδή κάθε σωματίδιο σκόνης περιέχει διάφορα μεταλλικά στοιχεία που συνθέτουν το κράμα, η ομοιομορφία της προ \\ σύνθεσηnalloyed σκόνης είναι αρκετά καλή. Από ευτηκτικό σημείο του είναι πολύ χαμηλότερη από το σημείο τήξης ενός ενιαίου στοιχείου στο κράμα, κατά τη διαδικασία πυροσυσσωμάτωσης, εφ 'όσον η θερμοκρασία φθάνει σε ένα σημείο πάνω από τη γραμμή liquidus του προalloyed σκόνη, η σκόνη του συνόλου του μετάλλου συγκόλλησης συστατικό τήκεται, οπότε προ-alloyed σκόνη έχει χαμηλή θερμοσυσσωμάτωση βαθμό, η χρήση της προ-alloyed σκόνη έχει τα ακόλουθα σημαντικά πλεονεκτήματα:

 

(1) η κατανομή στοιχείο της προalloyed κοπτική κεφαλή σκόνη είναι πιο ομοιόμορφη από εκείνη του αναμιχθεί μηχανικά κοπτικής κεφαλής σκόνη, η οποία αποφεύγει θεμελιωδώς συστατικό διαχωρισμού?

 

(2) η προ

alloyed σκόνη είναι πλήρως κράμα και έχει μια ομοιόμορφη δομή, η οποία βελτιώνει σημαντικά τη θλιπτική και καμπτική αντοχή του συντετηγμένου προϊόντος, και είναι εύκολο να πληροί τις απαιτήσεις επίδοσης της μήτρας διαμαντιού προϊόν?

 

-(3) προ

alloying μειώνει σημαντικά την ενέργεια ενεργοποίησης που απαιτείται για την διάχυση των ατόμων μετάλλου κατά τη διάρκεια της πυροσυσσωμάτωσης p ΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, μειώνει τη θερμοκρασία πυροσυσσωμάτωσης, μειώνει το χρόνο πυροσυσσωμάτωσης, και αποφεύγει υψηλές

temperature βλάβη διαμάντι? 

-

(4) Η θερμοκρασία περιέλιξης είναι χαμηλή. Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και να βοηθήσει στη μείωση του κόστους?

 

-(5) Μείωση της κατανάλωσης μήτρες γραφίτη, το οποίο είναι επίσης ευνοϊκό για τη μείωση του κόστους?

 

-(6) Η προalloyed σκόνη έχει ισχυρή αντίσταση στην οξείδωση και η καλή επίδοση πυροσυσσωμάτωση?

 

 (7) η προalloyed μήτρα σκόνη έχει υψηλή σκληρότητα και υψηλή αντοχή στην κρούση?

 

(8) η προalloyed σκόνη μπορεί να κρατήσει το διαμάντι σύμφωνα με την υψηλή, και το διαμάντι που προεξέχει είναι υψηλή, βελτιώνοντας έτσι την ευκρίνεια του εργαλείου διαμαντιού και την παράταση της διάρκειας ζωής του εργαλείου? (9) στην περίπτωση του ίδιου απόδοση κοπής, η χρήση των προalloyed σκόνη μπορεί να μειώσει τη συγκέντρωση διαμαντιών κατά 15% έως 20%, καθιστώντας το κόστος παραγωγής χαμηλώσει.

 

 

---

special 

---point

 

--

 Cobalt έχει πολλές ανώτερες ιδιότητες. Για παράδειγμα, το διαμάντι έχει καλή δύναμη συγκράτησης, καλές επιδόσεις πυροσυσσωμάτωση, υψηλής πυκνότητας προϊόν, και καλή συμβατότητα με άλλες μεταλλικές σκόνες. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διαμάντια εργαλείο προalloy σε σκόνη, αλλά λόγω της υψηλής τιμής του, η αστάθεια κανάλι της προσφοράς και της κατάστασης στρατηγικών πόρων στις βιομηχανίες αεροδιαστημικής, αμυντική βιομηχανία, καρβιδιόδεμα και την μπαταρία, τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη και παραγωγή των προ \\ σκόνηnalloy για εργαλεία διαμαντιών έχει επικεντρωθεί κυρίως στην υποκατάσταση του κοβαλτίου προ \\ σκόνηnalloy, η οποία έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

-----(1) Η χημική σύνθεση του προ

alloyed σκόνη αναπτύσσεται προς χαμηλή

cobalt και κοβαλτίου
free ελαστικά για την περαιτέρω μείωση του κόστους και τη βελτίωση των επιδόσεων του κόστους.

\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n (2) η απόδοση του προ \\nalloyed σκόνη βελτιώνεται περαιτέρω και να βελτιωθεί. Για παράδειγμα, οι διάφορες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να αυξηθεί η πυκνότητα, αντοχή σε κρούση και τη σκληρότητα της προ \\nalloyed σκόνη, μείωση της θερμοκρασίας σύντηξης της, να μειώσει την παραγωγή εύθραυστα φάσεις, και να βελτιωθεί η ομοιομορφία της σύνθεσης του? \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n (3) το προϊόν αναπτύσσεται για την πλήρη προ \\nalloying του σφαγίου. Διαφορετικό από την προ \\nalloyed σκόνη που παράγεται κυρίως το βασικό προ \\nalloyed σκόνη στο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης, η προ \\nalloyed σκόνες που αναπτύχθηκε πρόσφατα είναι όλα προ \\nalloyed πτώματα σε σκόνη για συγκεκριμένους σκοπούς και δεν χρειάζεται να προσθέσω άλλες σκόνες. \\n \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: 718 κράμα Lanzhu αναγν...

Επόμενο: Αντίσταση διάβρωσ...