Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Νέα

718 κράμα Lanzhu αναγνώριση προϊόντος
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:49:39  Hits: 6

startarting από το τέλος του 2020, τα μανίκια άξονα του Lanzhu και τα μανίκια άξονα που φέρουν όλα τα αρκούδα το lanzhu logo για να σας καταστήσει σαφές σε σας.

at παρόν, τα περισσότερα 718 σφυρήλατα δακτύλιοι κράματος είναι γνωστές για την υψηλή θερμοκρασία αντίσταση. Η αντοχή απόδοσης κάτω από 650 ° C κατατάσσεται πρώτα μεταξύ των παραμορφωμένων υπερκορπών. Έχει καλή αντοχή στην κόπωση, αντίσταση ακτινοβολίας, αντοχή σε οξείδωση, αντοχή στη διάβρωση και καλές ιδιότητες επεξεργασίας.

of μάθημα, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του 718 κράματος που παράγεται από τον Lanzhu. Ο άξονας περιστροφής Alloy718 High-speed μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρότορα κινητήρα με ταχύτητα 50000 rpm. Η ανανέωση των υλικών περιστρεφόμενου άξονα υψηλής-speed αντανακλάται στην ασφάλεια των υλικών. Το Alloy Nickel 718 είναι η πρώτη επιλογή για υψηλά-speed περιστρεφόμενα υλικά άξονα. Οι χρήστες μας το χρησιμοποίησαν για 5 χρόνια μέσω πειραμάτων και έχουν αποδείξει ότι η απόδοση του άξονα του αλόγου718 είναι τέλεια.


Προηγούμενος: Invar36 Εξαγωγή προϊό...

Επόμενο: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕΘ...