Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Νέα

Inconel®x-750 bar
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-01-13 16:19:07  Hits: 16

 Αυτή η εβδομάδα παραδίδραμε μια άλλη παρτίδα κράμα x-750 bars. Οι πελάτες μας είναι όλοι οι παλιοί πελάτες που συνεργάστηκαν για περισσότερα από δέκα χρόνια. Όλα αναγνωρίζουν τα υλικά και την τεχνολογία μας. Τα προϊόντα που παράγονται είναι όλα με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή ποιότητα προς εξασφάλιση, ασχολούμαστε κυρίως με την ανάπτυξη και την παραγωγή υλικών νικελίου και κοβαλτίου και είμαστε επίσης ένας εγχώριος κατασκευαστής που εξάγει πολύ νωρίς.

Το τελικό προϊόν μετά τη λήψη της ράβδου είναι πολύ ομαλή και όμορφη. Αν και δεν είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι επίσης κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα με ειδικά υλικά. Οπτικά, δίνουν στους ανθρώπους ένα άνετο συναίσθημα. 


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ne Δεν επιτρέπονται ελαττώματα προϊόντος και βασικά κάθε τελικό προϊόν είναι όμορφο. Οι δάσκαλοι του εργοστασίου έχουν δεκαετίες κατασκευαστικής εμπειρίας και έχουν καλές τεχνικές παρασκευής για κάθε υλικό. Καλώς ήλθατε δοκιμαστική παραγγελία! \\ N \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Κράμα 36

Επόμενο: Κράτος νικελίου 718...