Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Νέα

Invar36 Σκόνη κράματος
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-10-20 14:11:59  Hits: 21

Alloy 36 είναι μια ειδική χαμηλή-expansion σιδήρου-nickel κράμα με ένα εξαιρετικά-low συντελεστή διαστολής. Ψυχρής παραμόρφωσης μπορεί να μειώσει τον συντελεστή θερμικής διαστολής και να σταθεροποιήσει την συντελεστή θερμικής διαστολής εντός ενός εύρους θερμοκρασίας ειδικό. πολικό συντελεστή θερμικής διαστολής της είναι μεταξύ-250 ° C και+200 ° C.

HAS καλή πλαστικότητα και σκληρότητα

 

Shanghai Lanzhu ειδικό κράμα Material Co, Ltd ιδρύθηκε το 2005. έχει αφιερωθεί στην κράμα νικελίου και κοβαλτίου κράμα υλικό της έρευνας και της ανάπτυξης της τεχνολογίας διαδικασία διαμόρφωσης, και έχει δεσμευτεί για την επίλυση της πρακτικής εφαρμογής των υλικών αξίας-added τεχνολογίας σε σύνθετα περιβάλλοντα. Είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής από κράμα υλικών στην Κίνα. Μέσα από τη σύντηξη, σφυρηλάτηση, χύτευση ακριβείας και μεταλλουργίας σκόνης, που παρέχει στους χρήστες με ένα-stop υλικά εξοπλισμού για τον τερματικό σφυρήλατα αλουμινίου, προφίλ, προϊόντα χύτευσης, προϊόντα μεταλλουργίας σκόνης και άλλα προϊόντα. Έχετε ένα γερό θεμέλιο για την ανάπτυξη υλικών και τις δυνατότητες υλικού λύση. Η πλούσια σειρά προϊόντων παρέχει στους χρήστες με ένα πολυ-channel μοντέλο εφοδιασμού για τη μεγιστοποίηση της αξίας του προϊόντος-added

 

our Invar36 σκόνη κράματος έχει ένα σφαιρικό σχήμα και διαθέτει:. Καλή ρευστότητα , ομοιόμορφη κατανομή του μεγέθους των σωματιδίων, κανένα υλικό διαχωρισμού, και χαμηλή περιεκτικότητα σε αέριο? οι προδιαγραφές σκόνης μπορεί να παραχθεί στην περιοχή από 5-150 microns? στην Κίνα, οι προδιαγραφές ελάχιστη σκόνη της εταιρείας μας μπορεί να φθάσει το 5 Micron, η σκόνη αλουμινίου σήμερα αναπτύσσεται είναι το πιο πρακτικό.

 

Η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί laser/electron πρόσθετο δοκού κατασκευή (SLM/EBM), κονιομεταλλουργία (PM), ψεκασμό και άλλες διαδικασίες. Οι Iron-based μεταλλικές σκόνες χρησιμοποιούνται ευρέως σε 3D εκτύπωση λεπτής-walled συσκευές και πολύπλοκα εξαρτήματα, θερμικό ψεκασμό, επένδυση με λέιζερ, βιοϊατρική και σε άλλους τομείς.

 

our βασικά πλεονεκτήματα :

1. Τεχνική δύναμη: έχουν δυνατότητες τεχνική υπηρεσία από το υλικό του σχεδιασμού, ανάλυσης σε σκόνη, εφαρμογή σε σκόνη, και μετά-material επεξεργασία

2. Χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας στην ανάπτυξη υψηλής-end μεταλλικά υλικά

3. Εξαιρετικά συμβατό με μεταλλική σκόνη και τον εκτυπωτή

4. Αξιοπιστία των ποιότητας μεταλλικής σκόνης

\\ πλεονεκτήματαn


our υπηρεσία:

1. Εκτύπωση πείραμα διαδικασία

2. ανάπτυξη Σκόνη

3. Δημοσίευσηmaterial θερμική επεξεργασία-

4. Διαδικασία σχηματισμού τεχνική υπηρεσία


Assure:n1

\\. Αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των πρώτων υλών

2. τήξη κενού υιοθετεί VIM

προστασία αέριο ατομοποίησης κενού+

3. Αυστηρά εφαρμογή των παραμέτρων της διεργασίας κατά τη διαδικασία

4. Αυστηρά εφαρμογή της διαδικασίας επιθεώρησης

Προηγούμενος: 1J79 Σκόνη κράματος

Επόμενο: Μεταλλική 3D εκτύπ...