Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Νέα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κράμα C276
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:47:06  Hits: 1

The υλικό πωλείται επίσης με άλλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Inconel C276.

alloy C276 is γνωστού για την εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση σε ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικά επιθετικών μέσων και πολύ τιμωρούν περιβάλλοντα. Είναι πραγματικά ένα υπεράραιο μεταξύ των υψηλών υλικών υψηλού νικελίου-chromium-molybdenum και θεωρείται το προφανές κράμα για τη χημική βιομηχανία.

it αντιστέκονται σε πολλά από τα πιο σοβαρά μέσα που συναντώνται σε χημική επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης και της οξειδωτικής οξέα. Έχει εξαιρετική αντίσταση στο θειικό οξύ και το υδροχλωρικό οξύ, καθώς και εξαιρετική αντοχή στο φωσφορικό οξύ. Η ελεγχόμενη ποσότητα βολφραμίου και πολύ υψηλής περιεκτικότητας σε μολυβδαίνιο: (έως 17%) C276 έχει εξαιρετική αντίσταση στη ρωγμή διάβρωσης στρες και σκασίματα. Το κράμα C276 είναι επίσης σχεδόν ασύγκριτο στην αντίσταση του στο θαλασσινό νερό, ειδικά υπό συνθήκες ρωγμών που θα προκαλούσαν επίθεση σε άλλα χρησιμοποιούμενα υλικά όπως 316 ανοξείδωτο χάλυβα, 6mo ανοξείδωτο και μοναχικό. Το κράμα C276 ευνοείται επίσης από τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου λόγω της ικανότητάς του να χειρίζεται το \"ξινό (φυσικό) αέριο, σε συνδυασμό με τη διαβρωτική αντίσταση του από το θαλασσινό νερό. Σε τέτοια περιβάλλοντα έχει γίνει πολύ δημοφιλής στον κατασκευαστή βαλβίδων και αντλιών.

because των κραμάτων υψηλού περιεχομένου χρωμίου και νικελίου, καθώς και την προσθήκη βολφραμίου και κοβαλτίου. Το C276 είναι πολύ δύσκολο να μηχάνημα και η πρώτη ύλη είναι δαπανηρή. Το Hastelloy κάνει εκπληκτικά καλά εξαρτήματα συμπίεσης και valves but θα κοστίζουν τουλάχιστον 9,0 φορές την τιμή του ισοδύναμου στοιχείου σε 316 ανοξείδωτο χάλυβα.

 


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\

Προηγούμενος: Πώς να χρησιμοποι...

Επόμενο: Εφαρμογές κραμάτω...